Összekötjük a gépésztervvel rendelkező
ingatlantulajdonosokkal és egyszerűsítjük
az ajánlatadást

Legyen kivitelező partnerünk!
hero hero

Csatlakozzon az MVM Optimum kivitelezői hálózatához!
Kivitelező és generálkivitelező partnereket keresünk Opti Comfort lakossági, hőszivattyús fűtéstermékünk kivitelezéséhez.
Legyen a partnerünk, és folyamatos továbbképzéssel biztosítjuk az általunk forgalmazott innovatív hőszivattyús felületfűtési, -hűtési technológiák naprakész ismeretét.

timeline timeline timeline

Milyen előnyöket biztosít az együttműködés?

Előszűrt ügyfelek

Nem kell ügyfelek után kutatnia. Az MVM Optimum több értékesítési csatornán szerzi és előszűri a potenciális ügyfeleket akik a platformon keresztül megtalálhatják Önt. Minden esetben rendelkeznek Opti Comfort gépészeti tervvel, amelyet az MVM Optimum által minősített tervező készített el.

Képzés

Ingyenes oktatást biztosítunk a forgalmazott termékekhez, az új technológiákhoz, innovatív megoldásokhoz. Az oktatás magában foglalja a teljes rendszer kivitelezéséhez és beüzemeléséhez szükséges tudás átadását, így biztosítva a telepített megoldások egyszerű karbantartását és a garanciális kérdések hatékony kezelését is.

Innovatív megoldások

Innovatív technológiájú, kiváló ár-érték arányú termékekből álló rendszereket kivitelezhet Daikin monoblokkos hőszivattyú, NGBS hőleadó oldal és iCON vezérlés rendszerelemekkel.

Digitális ügyintézés

Az OPTI Connect-en folyamataink digitalizáltak. Az Önhöz érkező ajálatkérések, a hozzájuk tartozó gépészeti tervek, a kivitelezési projektek információi és anyagmegrendelései mind egy helyen, az Ön OPTI Connect fiókjában kezelhetők.

Egyszerű anyagbeszerzés

Az Opti Comfort rendszer kivitelezéséhez minden alkotóelemet megrendelhet az MVM Optimumtól. A megrendelt anyagokat egy csomagban összegyűjtjük saját raktárunkban. Az általunk forgalmazott eszközök könnyű beépíthetőségét innovatív technológiai megoldások garantálják.

Rugalmasság

Az Ön által meghatározott regionális területről érkező érdeklődőkkel kapcsoljuk össze. A megbízásokat mindenkori szabad kapacitásai szerint vállalhatja el.

Generálkivitelezői előnyök

Generálkivitelezőként egyszerűen, gyorsan válogathat minősített szakembereink közül vagy saját szakembereit csatlakoztathatja partneri hálózatunkhoz.
timeline timeline timeline

Szeretne csatlakozni kivitelezőként vagy generálkivitelezőként?
Küldje el adatait, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot!

megadom az adataimat

Szeretne többet megtudni az OPTI COMFORT fűtő–HŰTŐ rendszerről?

  • Daikin monoblokkos hőszivattyú, plug&play hőközpont
    NGBS felületi hőleadók, iCON vezérlés

    Ismerje meg a részleteket!
    Tovább a termékismertetőre

miért válassza az MVM OPTIMUMOT Partnerének?

A jövő otthonának hőellátásában az energiahatékony, megújuló energiaforrást hasznosító technológiáké a főszerep. Célunk, hogy a lakossági fűtésrendszerek piacán skálázható, komplex szolgáltatást nyújtsunk, aminek elengedhetetlen feltétele a megbecsült és magas minőséget képviselő kivitelezői partnerhálózat felépítése. Hálózatunk tagjaként az MVM Csoport hátterével végezheti munkáját.
form-layout form-layout form-layout

ADATMEGADÁS KAPCSOLATFELVÉTELHEZ


    form-layout